En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 Işlevsel evetğu derece bezemeli tasarımlara da ehil olan yangın bapları, camlı yangın bapları, acil çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyusal kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine mütenasip olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları periyodik olarak arama edilmeli ve falmları manzum olarak örgülmalıdır. Bapnın fondöten çalışmasını uydurmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım örgülmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok bir araba insanoğlunun hayat ve Yangın Çıkış Kapısı dünyalık kaybına da tarik harisabilir.

Yangın veya evgin hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara mütenasip şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

kaynağı değemektir]

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page